Digitalkamera på faktura

Om du vill köpa en digitalkamera på faktura har du en rad olika valmöjligheter, det finns dock några saker du behöver tänka på när du köper på faktura som vi går igenom i artikeln.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Digitalkamera på faktura med Klarna

När du köper en digitalkamera på faktura har de flesta nätbutikerna finansbolaget Klarna som betallösning. Hos Klarna får du 14 dagars kostnadsfri faktura vilket betyder att ifrån dess att du hämtat din digitalkamera har du 2 veckor på dig att betala för den. Vill du ha längre tid än 14 dagar rekommenderas avbetalning istället för faktura som betalsätt.

Digitalkamera på avbetalning

Om du vill ha lägre tid på dig för att genomföra din betalning så är avbetalning istället det bästa betalsättet. När du köper en digitalkamera på avbetalning hos Leasy får du 72 månader på dig att betala, om du vill slutbetala din digitalkamera kan du göra så när som helst utan extra kostnad. Hos Leasy tillkommer en individuell årsränta på 9,84%-21,60% av ditt köp.

När du köper en digitalkamera på avbetalning via Klarna tillkommer en årsränta på 19,9% och du får välja mellan 3-24 månader avbetalningstid, vilket är klart kortare än via Leasy. Hos Klarna kan du välja mellan en fast eller en flexibel delbetalning baserat på vad du själv önskar.

Digitalkamera vs analog kamera

På 2000-talet så erövrade digitalkameran totalt marknaden, tidigare giganter som Kodak som tillverkade analog film gick omkull och nya tillverkare tog över stafettpinnen. I en digitalkamera är kamerahuset lika viktigt som i en analog kamera, skillnaden ligger i hur bilden processas när kortet väl är taget.

Digitalkamerorna kan ta fler bilder baserat på hur stort minne du har stoppat i, nu för tiden finns det SD minnen som är flera tusen bilder i extremt hög upplöst format vilket resulterar i riktigt fina bilder även för hobbyfotografen. Eftersom du dessutom slipper framkalla bilderna så har det inneburit att den analoga kameran bland den stora massan är utdöd på gott och ont. I takt med att allt fler köpt en digitalkamera har det blivit allt mer populärt att ta bilder och exponera bilderna på nätet.