Designtorget är en känd inredning och designkedja som har 11 fysiska butiker och en stor nätshop. Hos Designtorget jobbar dom mycket med att lyfta fram små och självständiga skandinaviska formgivare som ofta har en begränsad upplaga vilket garanterar att dina varor du köper är unika och tillverkas i små volymer för mer exklusivitet. Designtorget erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och fri frakt när du köper för minst 499kr online. Nordisk design är populärare än någonsin och hos Designtorget hittar du allt ifrån den där perfekta bordsdekorationen till stringhyllor och smart förvaring.

Översikt

  • Fakturaföretag: Qliro AB (Qliro faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Köpa på faktura hos Designtorget

Designtorget har fakturasamarbete via Qliro AB som innebär att du som kund får 2 veckor på dig att betala fakturan efter produkterna skickats ut ifrån lagret, vid ordrar som överstiger 499kr så behöver du inte betala fraktavgiften medans fakturaavgiften är på 29kr. När du köper på faktura är det väldigt viktigt att du betalar den i tid så du slipper extra kostnader som tillkommer vid förseningar, påminnelseavgift om 60kr och dröjsmålsränta. Är det så att du inte tror att du hinner betala i tid så ska du ha en öppen dialog med fakturabolaget, Qliro kan ändra ett fakturaköp till en avbetalning upp till 36 månader vilket för de flesta är mer än nog. När du köper hos Designtorget på avbetalning så tillkommer en årsränta om 19,9% och köpeskillingen kan slutbetalas när du så önskar även om du tagit 36 månaders avbetalningstid.

Fakturaköp hos Designtorget går till på ett enkelt sätt, du uppger nämligen aldrig några kortuppgifter och får hem dina varor innan du behöver betala fakturan. På så sätt är det ett säkert och snabbt sätt att handla online.