Delbetala Vinterdäck

När man beställer sina vinterdäck över nätet så går det att välja bland ett antal olika alternativ för betalning. Ett antal däckbutiker på nätet erbjuder möjligheten till att delbetala vinterdäck i samarbete med externa kreditföretag. Vanliga samarbetspartners för däckbutiker är bland andra Klarna och Collector. Nedanför hittar du en sammanställning över butiker på nätet där man kan delbetala vinterdäck.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Billtillbehör, reservdelar och service.


TIll Butik

Det är en djungel när man ska beställa nya vinterdäck till sin bil och det är ganska lätt hänt att man betalar ett överpris. Vad man behöver börja med att göra är att ta reda på dimensionerna för ens bil. Därefter kan man lite lättare söka bland däck hos olika återförsäljare. Många däckbutiker har gjort detta lättare genom att man skriver in sitt registreringsnummer. Man får sedan utifrån sitt registreringsnummer automatiskt däck som passar ens bil. Men eftersom olika däckbutiker ofta också säljer däck under olika varumärken så är det relativt svårt att få någon prisöversikt. Det krävs därför att man gör en och samma sökning i ett stort antal däckbutiker för att få fram ett exakt pris.

Så fungerar delbetalningen för vinterdäck

Genom att däckbutiken man handlar från samarbetar med ett kreditföretag, till exempel Klarna, så finns möjligheten till att dela upp betalningen för köpet. Man brukar kunna delbetala vinterdäcken både fast och flexibelt, men givetvis alltid med möjligheten att slutbetala vinterdäcken när man vill.

Om man vill delbetala vinterdäcken flexibelt så kan man göra detta på exempelvis Klarna konto. På detta sätt så kan man välja själv hur mycket man vill varje månad, med en ränta som tickar på krediten. Detta kan vara ett bra alternativ för dig som får in pengar lite oregelbundet eller för dig som emellanåt vill göra stora inbetalningar på din skuld.

Vill du istället delbetala vinterdäcken i fast form så fungerar detta som en avbetalningsplan. Du bestämmer i förväg över hur länge, samt hur mycket som du ska betala av på dina vinterdäck varje månad.