Coolstuff är en butik på nätet som liksom vad som namnet skvallrar om säljer coola prylar över nätet. Coolstuff är en perfekt butik om man vill hitta häftiga prylar som inte säljs på andra ställen, eller om man vill köpa roliga och unika presenter. I Coolstuffs webbshop kan man välja bland flera olika betalsätt, där ett av de mer populära är betalning mot faktura. Nedanför kan du läsa lite närmare kring hur det går till att handla på faktura hos Coolstuff.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

När man handlar hos Coolstuff så går det att handla på faktura i samarbete med betal- och kreditföretaget Klarna. Detta gör att man kan beställa sina prylar från Coolstuff nu och betala för dessa inom 14 dagar. På detta sätt så hinner man få hem sina beställda varor innan man betalar för dem. Det finns alltså gott om tid för att packa upp, kontrollera och testa prylarna innan man betalar för dem. Skulle man vara missnöjd eller om man av någon anledning skulle vilja returnera varorna till Coolshop är detta givetvis möjligt.

Kreditprövning vid köpet

Klarna har som standard att göra en kreditprövning vid köpet för den som handlar. Detta gäller även för den som handlar på faktura hos Coolstuff. I och med kreditprövningen kontrollerar Klarna att den som köper har tillräcklig betalningsförmåga för att slutföra köpet. Du får reda på direkt om du blir godkänd eller inte.

Delbetalning hos Coolstuff

Genom att handla via Klarna faktura hos Coolstuff så har man även möjligheten att delbetala fakturan för köpet. Detta kan man göra flexibelt genom Klarnas delbetalningslösning Klarna månadsfaktura, där man bestämmer själv hur mycket som man ska betala av på sitt köp varje månad. Med Klarna månadsfaktura kan du samla köp från Coolstuff tillsammans med köp från andra butiker på en och samma månadsinbetalning.