Chromecast med Klarna

Ska du köpa en Chromecast över nätet är Klarna ett snabbt och smidigt betalsätt. Med Klarna kan du betala efter att du fått hem din beställda Chromecast, men det möjliggör även delbetalning av köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där man kan beställa en Chromecast med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Vad är Chromecast?

Chromecast är en streamingenhet som skapats av Google. Via internetanslutning så kan man med sin Chromecast streama videos till en HD-TV. Man kan koppla en Chromecast både till en smartphone samt till en surfplatta för att styra vilken video som ska streamas på TVn. Via din Chromecast kan du streama videoklipp från alla de stora och välkända apparna till din TV, där några kända exempel är Youtube, Netflix, Viaplay med flera. En Chromecast kostar mellan 300-400 kronor i butik.

Köpa en Chromecast med Klarna

Om man köper sin Chromecast med Klarna så behöver man inte betala något för den vid köptillfället. Istället så får man en faktura på köpet som man kan vänta med att betala i ända upp till 14 dagar efter det att Chromecasten skickats ut till dig. Du betalar då enklast fakturan via din internetbank.

Det faktum att du inte behöver betala för din Chromecast vid beställningstillfället ger mycket trygghet för dig som kund. Bland annat gör det att du slipper ta risken med att betala för din Chromecast osedd. När du fått din Chromecast levererad och när du kontrollerat att allt är med och i sin ordning så kan du sedan betala fakturan för köpet. Skulle något vara fel på din Chromecast, eller om du skulle ångra ditt köp så går det att skicka den i retur till butiken.

Via Klarna kan du också delbetala dina köp. Även små köp som en Chromecast går att delbetala över relativt lång tid. Räntan vid delbetalning hos Klarna är för närvarande 19,9%.