Cellbes

Senast Uppdaterad: 30 november 2018 Publicerad: 31 januari 2018

Cellbes är mode och klädbutiken med ett fokus på damkläder och skor på nätet. Cellbes har verksamhet i 9 olika länder och är en stor och seriös aktör med stort utbud som inkluderar klänningar, tröjor, linnen, underkläder & heminredning för att nämna några få områden. Cellbes har storlekar som passar allt ifrån små till stora kroppar vilket innebär att fler kunder kan få ta del av sortimentet.

Översikt

 • Fakturaföretag: Egen faktura (Cellbes-Faktura)
 • Betalningstid: Upp till 50 dagar
 • Fakturaavgift: 19 kronor
 • Delbetalning: Cellbes-konto, delbetala över mellan 12-36 månader. Effektiv ränta 27,42% vid utnyttjande av kredit på 10 000 kronor.
 • Andra betalsätt hos Cellbes: Kortbetalning, Paypal, postförskott och Masterpass.

Kreditvillkor

 • Man kan beviljas en kredit på mellan 1000-20 000 kronor.
 • Man har rätt till en betalningsfri månad.
 • Cellbes förbehåller sig rätten att inhämta en kreditupplysning på dig.

Cellbes Outlet

Cellbes Outlet är en del av deras webbshop där man säljer varor till kraftigt nedsatta priser. Mängder av klädesplagg inom alla olika kategorier är nedsatta med 50% eller mer.

#viärcellbes

#viärcellbes är en pågående kampanj hos Cellbes där man kan vinna 2000 kronor att handla för. Det startar en ny tävling vid varje månadsskifte så det finns många chanser att vinna under året.

Frakt och leverans

Cellbes har en beräknad leveranstid på mellan 3-5 dagar efter att en order lagts. Fraktavgiften är 55 kronor på köp under 800 kronor. På köp som överstiger detta erbjuder man fri frakt.

Cellbes erbjuder även hemleverans av beställningar.

Returer

Om du vill byta eller returnera en vara så behöver du betala returfrakten om 55 kronor. I det fall varan på något sätt är felaktig så står Cellbes för returfrakten.

Rabatter

Det finns flera användbara rabatter för dig som ska handla hos Cellbes. Här listar vi några av de bästa just nu.

 • Studenter får 10% rabatt på hela Cellbes sortiment med Studentkortet.
 • Studenter med medlemskap i Mecenat får 10% rabatt hos Cellbes.
 • Genom kreditkortet Re:member Flex utan årsavgift får man 12% rabatt som ny kund och 4% rabatt som befintlig kund hos Cellbes.
 • Som medlemmar i Refunder får nya kunder 8,5% återbäring och återkommande kunder 4,5% återbäring på sina köp hos Cellbes.

Cellbes skickar även regelbundet ut rabattkoder som kan ge bra priser på specifika kategorier av varor.

Kundomdömen

Här har vi gått igenom kundomdömen för Cellbes hos några av de största kundomdömessidorna.

Trustpilot

Hos Trustpilot har Cellbes fått betyget 2 av 5, där det både finns en hel del negativa och positiva kommentarer. Många kunder har skrivit arga kommentarer om Cellbes långa leveranstider som många gånger är långt ifrån vad de angett. Andra tycker att kundtjänsten är dålig och svår att nå. Några uppger att de fått hem helt fel varor.

Bland de positiva kommentarerna finns kunder som tycker att Cellbes har ett bra sortiment av kläder, att de kompenserar sina kunder om något gått snett. Någon skriver att de har riktigt fina klänningar.

Prisjakt

Hos Prisjakt så har Cellbes fått betyget 4,67 av 10. Här finns det inte särskilt många positiva kommentarer men en kund skriver om att betalningen varit smidig.

Bland de negativa kommentarerna uppger kunder att de skickar för mycket reklam, att leveranerna tagit för lång tid samt att de har lockpriser som sedan inte stämmer när man ska checka ut i kassan.