Cellbes faktura

Cellbes är mode och klädbutiken med ett fokus på damkläder och skor på nätet. Cellbes har verksamhet i 9 olika länder och är en stor och seriös aktör med stort utbud som inkluderar klänningar, tröjor, linnen, underkläder & heminredning för att nämna några få områden. Cellbes har storlekar som passar allt ifrån små till stora kroppar vilket innebär att fler kunder kan få ta del utav sortimentet. När du köper hos Cellbes har du alltid 14 dagars ångerrätt och om du handlar för över 800 kr får du dessutom fri frakt.


TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Cellbes AB (Cellbes faktura)
  • Betalningstid: Upp till 50 dagar
  • Fakturaavgift: 19 kronor

Köpa kläder hos Cellbes med Faktura

Cellbes har en egen fakturalösning där dom inte samarbetar med en tredje-part som Klarna vilket annars är vanligt när du köper kläder på faktura online. Eftersom Cellbes använder sig utav egna system kan man därför få mer fördelaktiga villkor gentemot vad Klarna erbjuder, hos Cellbes får du upp till 50 dagars fakturatid mot 14 dagar som Klarna har. Hos Cellbes kan du dessutom ändra ditt köp utav kläder på faktura till en avbetalning upp till 36 månader. När du köper kläder på avbetalning hos Cellbes så är det möjligt att välja 3-36 månader men du kan avbryta avbetalningen i förtid och slutbetala utan extra kostnader när du så önskar. Om du dock klarar dig på 50 dagars faktura så är det enklare att välja ett vanligt fakturaköp.
Cellbes följer svenska konsumentregler vilket innebär att du som kund har 14 dagars ångerrätt om du skulle önska returnera ett köp eller ett visst plagg till Cellbes.

När du köper kläder hos Cellbes tillkommer 19 kr i fakturaavgift vilket får anses vara lågt jämfört med 29-49kr som annars är vanligt bland nätbutikerna. Om du ute efter att köpa mode och kläder på nätet så är Cellbes ett bra val med ett stort och gediget utbud utav damkläder och Cellbes har även en mindre avdelning för män.