Canada Goose på avbetalning

Få jackor har en sådan kultstatus som en riktig Canada Goose, och ifall du vill köpa jacka på avbetalning så kan du sluta leta, vi har hittat de butikerna som erbjuder dig att köpa en Canada Goose på avbetalning.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Hur fungerar avbetalning när jag köper en Canada Goose?

När du köper en Canada Goose på avbetalning så kan du välja mellan butiker med Klarna Delbetalning eller butiker som samarbetar med Collector. Avbetalningstiderna är mellan 3-36 månader baserat på vilken butik du handlar hos och det tillkommer 19,9% årsränta på köpet. Du kan alltid välja att slutbetala hela ditt köp när du så önskar. Fördelen med att avbetala köpet under en lite längre tid är rätt solklara, du slipper betala köpet direkt utan får istället en lägre avbetalningskostnad utspritt över flera månader där du själv kan välja i den takt du avbetalar din jacka.

Vad är min kreditlimit?

De flesta butiker som erbjuder avbetalning har en gräns på 50.000kr men din individuella kreditlimit är väldigt unik och det skiljer stort på hur mycket just du kan handla för. Det som väger in är bland annat ifall du har mycket lån sen tidigare, hur mycket inkomst du haft förra året och andra hemliga mätpunkter som finansbolagen mätet.