Canada Goose med Klarna

Det finns flera nätbutiker som säljer Canada Goose med Klarna som innebär att du kan köpa dina Canada Goose kläder på antingen faktura eller delbetalning beroende på vad du själv föredrar för alternativ. Det finns allt ifrån varma vinterjackor till tunnare västar som passar för en sommarkväll att välja på i Canada Goose utbud och sortimentet är stort för alla kön.
I tabellen hittar du butiker där du kan köpa Canada Goose med Klarna som betalsätt.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Hur köper man Canada Goose med Klarna

Det är väldigt enkelt och smidigt när du vill köpa Canada Goose med Klarna, först så väljer du ut en butik som säljer kläderna och klickar vidare till nätbutiken där du väljer ut de olika Canada Goose plagg du vill köpa med Klarna. Vanligast är att ta en utav Canada Goose jackor även om dom även säljer västar, mössor och andra klädartiklar. Efter att du har valt ut de kläder du vill köpa så går du vidare till kassan och väljer antingen Klarna Faktura eller Klarna Delbetalning som betalalternativ.
Där fyller du i din adress och dina uppgifter sedan skickas kläderna ut till ditt lokala postkontor. Fördelen med att köpa Canada Goose med Klarna är att du aldrig uppger några kortuppgifter till nätbutiken och istället får en faktura efter ditt köp. Du får hem Canada Goose kläderna du köpt och kan prova dom i lugn och ro utan stress i en butik, en varm vinterjacka i en butik i rusningstid är kanske inte det roligste att testa ut annars. Nedan går vi igenom lite mer i detalj vad som skiljer faktura och delbetalning åt.

Canada Goose med Klarna Faktura

Om du vill köpa Canada Goose med Klarna faktura så har du hos butikerna som erbjuder detta två veckor på dig att betala för dina kläder men endast först ifrån den dagen kläderna har skickats ut ifrån butikens lager. Allting som har med Klarna att göra är väldigt genomtänkt och skapat för att kunna skötas ifrån din mobiltelefon om du så önskar, allt ifrån e-fakturor till mobilvänliga gränssnitt. När du köper Canada Goose med Klarna på faktura så kostar inte fakturan någonting extra om du betalar den inom 14 dagar, bortsett ifrån det belopp du köper Canada Goose för så att säga.

Canada Goose med Klarna Delbetalning

Ibland kanske man bara vill få lite längre tid på sig att betala för sina Canada Goose kläder man precis köpt, köp nu betala efter jul är ett klassiskt exempel på ett sånt typ utav köpbeteende. När två veckors avbetalning inte är tillräckligt kan du välja att använda Klarna Delbetalning när du köper Canada Goose med Klarna. Klarna Delbetalning har 3-24 månaders delbetalningstid på sig vilket brukar vara tillräckligt lång tid för de absolut flesta som köper Canada Goose med Klarna.
Även om du väljer den längsta tiden som är 24 månader som delbetalning så kan du faktiskt avbryta detta och slutbetala ditt köp när som helst. Om du slutbetalar köpet så avbryts räntekostnaden som annars ligger på 19,9% per år när du avbetalar dina Canada Goose kläder med Klarna Delbetalning.