Bythjul är ett företag som säljer däck, hjul, fälgar samt biltillbehör som navkapslar på nätet, och lite som namnet antyder på kan man även fysiskt byta hjul hos deras över 900 monteringspartners runt om i landet. För dig som är på jakt efter att köpa fälgar och däck på faktura så är Bythjul en partner som sedan 2002 har levererat bra service och priser på nätet för däckbyten och du kan hitta massvis med olika däckmodeller och fälgar att välja när du ska köpa däck, fälgar och hjul online. Köper du 4 kompletta hjul så får du fri frakt och om det skulle vara så att din order på något sätt blir skadad i leveransen till dig så står Bythjul för den eventuella kostnaden vilket innebär att du som kund får en väldigt bra service och trygghet när du beställer via hemsidan.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Betalningstid: 19 kr

Bythjul Faktura

Klassiska produkter som ofta är jobbig att släpa hem, transportera och beställa är däck och fälgar. Bythjul har i över 15 års tid levererat denna tjänst till kunder runt om i Norden. Fördelen när du köper däck på faktura hos Bythjul är att fakturaköpet inte påverkar din kreditbedömning exempelvis om du vill ta lån, och du får hem din beställning av däck och fälgar istället för att själv behöva åka till en däckhandlare.

Bythjul använder sig utav Klarna vid faktura och det betyder att du får 14 dagars fakturatid, om du inte betalar i tid tillkommer 60 kr påminnelseavgift och förseningskostnader medans om du betalar inom dessa 14 dagar så kostar det bara 19kr att köpa på faktura hos Bythjul. Om du vill ha längre tid att avbetala än 2 veckor kan du köpa på avbetalning mellan 3-24 månader även det via Klarna. Skillnaden när du köper på avbetalning är att det då tillkommer en årsränta om ca 19,9% på ditt köpebelopp medans det på 14 dagars faktura endast kostar 19kr extra.