Butiker anslutna till Klarna

Ett mycket populärt betalsätt för e-handel är att betala genom Klarna. Det är ett betalsätt som växer för varje år och allt fler butiker ansluter sig. Nedanför på den här sidan hittar du butiker anslutna till Klarna.


Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet

TIll Butik

Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.

TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Online-varuhus med ett stort antal produkter inom flera kategorier.

TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.

TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.

TIll Butik

ANNONS

Handla i vilka butiker du vill via L'EASY
Låna till låg ränta

TILL L'EASY

Varför betala genom Klarna?

Genom att välja en butik som är ansluten till Klarna drar man nytta av flera fördelar. Först och främst slipper man helt att lämna ut sina kort- och kontouppgifter till någon butik som man i många fall kanske inte känner till så väl. Istället samlar man sin beställning på en faktura som man sedan har god tid på sig att betala. Enligt standard kan man betala den efter 14 dagar men många gånger kan man ta del av kampanjer som möjliggör att skjuta på betalningen någon månad, helt utan avgift.

Hjälp med att finansiera köpet

Att handla genom butiker anslutna till Klarna gör också att man kan finansiera sitt köp genom delbetalning. Klarna erbjuder förmånliga delbetalningsalternativ som gör att man kan dela upp betalningen av sitt köp på allt mellan 3-24 månader.

Klarna ger också alternativet till räntefri delbetalning. Man kan delbetala räntefritt hos Klarna på alla köp som man delbetalar kortare tid än ett år.

Ibland kan man av olika anledningar ha svårt att få igenom ett köp hos Klarna. I detta fall kan man välja att betala genom andra fakturaföretag, alternativ som liknar Klarna, såsom Qliro, Sveawebpay och Collector.