Breitling med Klarna

För att få en smidig betalning när man köper en Breitling-klocka över nätet så är det en bra idé att välja Klarna som betalsätt. På detta sätt kan man betala för köpet på faktura när man fått hem klockan man beställt. Men det gör också att man kan delbetala köpet över valfri tid. Nedan hittar du en lista över butiker på nätet där man kan beställa en Breitling med Klarna.

  • MyWatch
  • Krons
  • Klockmaster

Om man väljer Klarna faktura när man beställer sin Breitling, något som förmodligen är det vanligaste betalsättet så kan man betala för klockan efter att man fått hem den. Med Klarna faktura så får man en faktura med 14 dagars betalningstid. Behöver man längre tid på sig så går det att skjuta upp betalningen av fakturan i sin helhet på upp till mellan 1-2 månader mot 29 kronor. Men man kan också delbetala köpet.

Hur funkar delbetalning?

Att delbetala en Breitling med Klarna gör att man kan betala av klockan i sin egen takt. Man väljer själv hur mycket som man ska betala av på sitt köp varje månad, via Klarnas så kallade månadsfaktura. Genom denna går det att samla alla köp man gör på nätet med Klarna på en och samma faktura.