Bose QuietComfort 35 med Klarna

Genom att beställa sina Bose QuietComfort 35 online så kan man välja bland ett antal olika betalsätt, däribland att betala med Klarna. Klarna gör att du kan beställa hörlurarna från Bose nu och betala för dem vid ett senare tillfälle. Nedan har vi sammanställt en lista över butiker på nätet där man kan betala sina Bose QuietComfort 35 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Med Klarna som betalning kan du vänta med att betala ditt köp i upp till 14 dagar efteråt. Du kan dessutom delbetala dina Bose QuietComfort 35 om du hellre önskar detta. Du kan då välja mellan avbetalningsplan eller flexibel delbetalning på kreditkonto.

Bose QuietComfort 35 ger dig ljud i toppklass

Bose QuietComfort 35 har en brusreducering och ljudkvalité i toppklass. Det gör att du kan lyssna på dina favoritlåtar som aldrig förr. Hörlurarna stänger ute allt annat och gör att du endast kan fokusera på just det som du för tillfället lyssnar på. Hörlurarna reagerar på ljudet i din omgivning och stänger sedan ute det med en motsvarande signal.

Batteri som räcker riktigt länge

Med Bose QuietComfort 35 har man ett batteri som räcker riktigt länge. Hörlurarna har hela 20 timmars batteritid vilket gör att du sällan behöver ladda dem. Dessutom kan du med en snabbladdning på bara 15 minuter få ytterligare 2,5 timmars batteritid.