Boozt Faktura

Boozt är en ledande butik på nätet inom mode för kvinnor, män och barn. Hos Boozt kan man bland annat handla skor, kläder, väskor, accessoarer, smycken, solglasögon och sportrelaterat. Givetvis erbjuder Boozt även faktura som betalsätt.

 

 

 

TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Collector
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Boozt erbjuder fakturabetalning i samarbete med kreditföretaget Collector Bank AB. Det gör att du kan få hem dina varor du beställer hos Boozt innan du betalar för dem. Collector/Boozt tar ut en fakturaavgift om 29 kronor.

Fakturans förfallodatum och utskick

Fakturan för ett köp hos Boozt förfaller efter 14 dagar. Det är viktigt att du betalar din faktura i tid för att undvika förseningsavgifter i form av påminnelseavgift och dröjsmålsränta. Fakturan skickas till din angivna e-postadress i samband med köpet.

Kreditprövning och verifikation

Collector kommer i de flesta fall att göra en kreditprövning på dig när du handlar på faktura hos Boozt. Kreditprövningen innebär i många fall även en kreditupplysning där Collector försäkrar sig om att du har tillräcklig betalningsförmåga för att betala fakturan för köpet.

I många fall krävs det även att du verifierar ditt köp med hjälp av Bank ID. I detta fall får du ett mail om detta, och du har sedan 48 timmar på dig att verifiera köpet. Skulle du inte göra detta inom den utsatta tiden så makuleras köpet och fakturan.