Bonprix Faktura

Bonprix är en butik på nätet som säljer mode och kläder för dam, herr och barn. Hos Bonprix hittar man bland annat mode, skor, accessoarer, badkläder med mera. Men Bonprix har även en avdelning för hemmet där man säljer hemtextilier, gardiner och dekoration. När man handlar hos Bonprix går det att välja bland ett antal olika betalsätt, där ett av de mer populära är betalning via faktura. Nedanför kan du läsa om fakturabetalning hos Bonprix samt hur det går till.

TIll Butik

Bonprix till skillnad från många andra klädbutiker på nätet samarbetar inte med något externt fakturaföretag för att sköta faktureringen på sin sida. Istället sköter de faktureringen själva med en egen faktura. När man handlar hos Bonprix får man en faktura med 14 dagars betalningstid. Detta gör att man hinner få hem sina varor först, innan man behöver betala för dem. Detta ger lite extra tid för dig att kontrollera att varorna du fått hem passar i storlek, samt att de motsvarar vad du förväntat dig. När du försäkrat dig om att allt är i sin ordning så kan du lägga in fakturan för betalning. Betalningen gör man sedan i sin internetbank till bonprix Handelsgesellschaft GmbH och det angivna bankgirot på fakturan. Som meddelande anger du ditt kundnummer.

Om du skulle behöva längre tid på dig att betala fakturan är dessa 14 dagar så är det även möjligt att betala av fakturan på ett så kallat Bonprix Konto, vilket är ett konto för delbetalning hos Bonprix. På detta konto kan man delbetala alla köp som överstiger 300 kronor på upp till 10 månader.

Viktigt att betala dina fakturor i tid

När du handlar på faktura hos Bonprix är det viktigt att du betalar dina fakturor i tid. Sen betalning av Bonprix-fakturor kommer att resultera i både påminnelseavgift samt dröjsmålsränta.

Skulle du av någon anledning inte få igenom ditt fakturaköp hos Bonprix så går det även att betala med kort.