BokaDirekt är en sida som med över 2 miljoner unika besökare varje månad är en utav Nordens största plats för skönhet, hälsa och friskvårdsbokningar. När du bokar en tjänst eller behandling via BokaDirekt så kan du välja mellan över 10.000st olika tjänsteutövare som erbjuder allt ifrån spa och friskvård till personlig coachning eller till och med däckbyte. BokaDirekt är därmed en väldigt bred plattform för att boka tjänster även om deras uttalade fokus primärt är inom Skönhet & Hälsa.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna Bank AB (Klarna faktura)
  • Betalningstid: Upp till 30 dagar
  • Fakturaavgift: 0-29 kronor

BokaDirekt Faktura

När du använder dig utav BokaDirekt så kan du välja mellan att förklicka Klarna som betalningsmetod vilket innebär att du enbart får se tjänsteutövare som samarbetar och erbjuder Klarna som faktura och delbetalning. Om du vill se olika geografiska områden kan du även klicka i det så exempelvis frisör Göteborg + klarna är ett sökbart alternativ som innebär att du enbart ser frisörer som säljer hårbehandlingar och hårfärgning i Göteborgsområdet och använder Klarna. BokaDirekt kan alltså erbjuda tjänster till dig som kund med och utan Klarna som fakturabetalning, när du använder dig utav Klarna som fakturabolag så är det oftast 14 dagars fakturatid vilket innebär att du betalar efter att du har fått tjänsten utfört vilket känns tryggt för många som kanske är osäkra på ifall man kommer bli nöjd.

En annan fördel med att använda dig utav Klarna Faktura för bokning utav skönhetsbehandlingar eller friskvård är att du inte behöver ligga ute med betalningen direkt och dessutom inte använder dig utav dina personliga kortuppgifter när du bokar in tiden. Vissa behandlingar har via Klarna möjlighet till avbetalning så ifall du önskar avbetala en skönhetsbehandling på upp till 24 månader är Klarna ett bra alternativ för dig, även om du tar det längsta tiden som är 24 månader kan du däremot slutbetala beloppet när du så känner för det utan extra kostnad då du inte är bunden till tiden utan endast köpebeloppet.