Bodystore Faktura

Hos Bodystore.com köper du allt mellan himel och jord inom hälsokost och om du vill kan du även komplettera din hälsosamma livsstil med träningskläder, ekologiska hudvård & hårvårdsprodukter samt ekologisk makeup. Bodystore har alltid fri frakt och fri retur på köp som görs på sidan vilket är ett stort plus i kanten för många kunder, och som grädde på moset finns även en prisgaranti på varor.


TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Qliro AB (Qliro faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Köpa på faktura hos Bodystore

Bodystore har ingen egen faktura utan samarbetar som många andra e-handlare med Qliro som är bolaget som är fakturaleverantör. Via Qliro får du därför två veckors fakturatid och själva fakturan levereras via epost, post eller sms beroende på hur du väljer. En fakturaavgift om 29kr tillkommer, men om du inte betalar fakturan inom den utsatta tiden plussas en påminnelseavgift på 60kr och referensränta på 24% på ditt köp. Kom därför ihåg att betala fakturan i tid, och i det fall du tror inte kanske hinner betala så kan du ändra köpet till Qliro avbetalning upp till 36 månader, ha alltid en öppen dialog med fakturabolagen, det är alltid bättre att vara ärlig om du vet att du inte hinner betala inom 14 dagar.

Bodystore ingår i koncernen MTG som via Gymgrossiten och Qliro äger Bodystore, så du kan vara trygg i att när du handlar hos Bodystore så går alla köp till på korrekt sätt även om du alltid slipper uppge kortuppgifter när du köper på Bodystore via faktura. Bodystore jobbar för att fokusera på ekologiska och hälsosamma varor i så stor utsträckning som möjligt, du hitter därför ett stort utbud utav naturtillskott och hälsokostpreparat som är lite sundare för dig än de varor du kanske hittar i vanliga livsmedelshandeln.