Bloomify är en webbshop som bland annat säljer smink, hårvård, parfym och hudvård, där man har ett huvudsakligt fokus på billig parfym. Priserna ligger långt under många konkurrenter. Hos Bloomify går det att välja bland flera olika betalsätt. Bland annat så går det att betala mot faktura. På denna sida kan du läsa lite mer om hur det går till att betala med faktura när man handlar hos Bloomify.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 0 kronor

Hos Bloomify kan man handla på faktura tack vare deras samarbete med faktura- och kreditföretaget Klarna. Via Klarna handlar man på faktura hos Bloomify med 14 dagars betalningstid. Man erbjuder avgiftsfria fakturaköp via Klarna. Att köpa på faktura är mycket smidigt och för med sig ett stort antal fördelar som man inte får när man köper med kort. Den stora fördelen, och anledningen till att många väljer faktura är att det gör det möjligt att beställa sina varor från Bloomify nu och betala för dem vid ett senare tillfälle. På detta sätt så hinner man få hem det som man beställt först, innan det är dags att betala för det. Man har då tid på sig att packa upp parfymen, hårvården, sminket eller det som man beställt, kontrollera att allt är med och i sin ordning innan man betalar för det. Skulle något vara fel eller om det man fått hem inte motsvarar vad man förväntat sig är det givetvis möjligt att returnera leveransen till Bloomify.

Delbetala faktura

Via Bloomifys samarbete med Klarna så går det att delbetala fakturaköpet över en valfri tidsperiod. Detta gör man flexibelt på Klarna konto, där man kan välja själv hur mycket man ska betala av på sitt köp varje månad. På ditt konto hos Klarna kan du även samla andra köp du gjort, från andra butiker. Detta på en och samma månadsfaktura.