Blöjor på faktura

Ett populärt betalsätt vid köp av blöjor på nätet är att betala för köpet på faktura. Det gör att man kan betala för sitt köp efter att man fått hem blöjorna men möjliggör i många fall också delbetalning. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där det går att köpa blöjor på faktura.

Det finns flera alternativ för fakturabetalning och olika butiker samarbetar med olika fakturaföretag. Vanliga samarbetspartners för butiker som säljer blöjor är exempelvis Klarna, Collector, Sveawebpay med flera. Dock finns det även ett antal mindre fakturaföretag. När man beställer blöjor på faktura så betalar man inget vid tillfället då man beställer blöjorna. Istället skickas en faktura ut till din mail som du sedan kan vänta med att betala i upp till 14 dagar. Många fakturaföretag, såsom Klarna ger även möjligheten till att skjuta upp betalningen i sin helhet mot en mindre avgift, alternativt att delbetala köpet.

Delbetalning av köpet kan vara ett alternativ om du gör en lite större beställning på en gång. Du kan på detta sätt betala av ditt köp av blöjor och andra babysaker lite i taget varje månad. När man delbetalar ligger räntan hos de flesta fakturaföretagen på mellan 10-20%. Men många gånger erbjuds räntefri delbetalning på upp till ett år.