Billiga Kläder mot Postförskott

När man handlar billiga kläder över nätet så är postförskott ett av de smidigaste alternativen för att betala för köpet. Dock är det relativt få butiker på nätet som idag erbjuder postförskott som betalsätt. Vi har därför samlat en lista över butiker på nätet där man kan köpa billiga kläder mot postförskott.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Stort klädutbud

Butikerna som säljer billiga kläder mot postförskott har normalt ett mycket stort utbud av kläder. Man hittar kläder för både dam, herr och barn. Dessutom har dessa större klädaffärer ofta också ett mycket bra utbud av skor. När det kommer till märkeskläder så säljer man kläder från de flesta kända märkena, med undantag från de riktigt exklusiva varumärkena på marknaden.

Hur går postförskott till när man beställer billiga kläder

När man plockat ihop de kläder som man vill köpa i webbutikens varukorg så går det att välja ur en lista av olika betalsätt. Där scrollar man ner till postförskott och väljer sedan detta. För att beställa mot postförskott så behöver man inte lämna ut några särskilda uppgifter, man behöver exempelvis varken lämna ut kortnummer eller kontonummer till butiken. Detta är också anledningen till att detta betalsätt anses så säkert. Du betalar vidare ingenting vid köptillfället utan skjuter på betalningen tills du hämtar ut ditt paket hos det lokala postombudet.

När din order är klar skickas den normalt ut inom någon dag eller två. När dina billiga kläder anlänt till ditt lokala postombud så har du normalt 14 dagar på dig för att hämta ut och betala för kläderna. Inom dessa 14 dagar så kan du gå och hämta och betala för de billiga kläderna precis när du vill. Hos postombudet kan du sedan välja själv om du vill betala för kläderna med kort eller om du vill betala kontant.

Avgifter

Att köpa billiga kläder mot postförskott innebär normalt att man betalar en avgift om mellan 50-100 kronor, som är postens och ombudets kostnad för denna hantering.