Billiga Cyklar med Klarna

Att välja Klarna som betalsätt när man köpet billiga cyklar över nätet är både smidigt, snabbt och säkert. Det gör att man kan betala för cykeln efter att man fått hem den, men det ger också möjligheten till att delbetala köpet. Nedanför hittar du webbutiker där man kan köpa billiga cyklar med Klarna.

 
 

Genom att beställa billiga cyklar med Klarna så använder man sig av ett av de säkraste betalsätten som finns på nätet. Förutom att man inte behöver lämna ut någon känslig information till cykelbutiken, såsom kontonummer eller kortnummer så behöver man heller inte betala för en cykel i förväg, som man ännu inte sett eller vet om den motsvarar vad man förväntat sig. Det går i detta fall att returnera sina billiga cyklar. Fakturan makuleras då och man slipper att krångla med att få sina pengar återbetalda.

Delbetala billiga cyklar

När man köper billiga cyklar med Klarna så kan man även delbetala sitt köp. Det går att dela upp betalningen av cyklar på allt mellan 3-24 månader, detta till en ränta om mellan 10-20%. Ett av de mer populära alternativen för delbetalning är Klarna konto som innebär att man flexibelt betalar av sitt köp över valfri tidsperiod.