Billiga Air Max med Klarna

Ett stort antal butiker på nätet säljer billiga Air Max på nätet och hos många av dessa kan man betala för dem med Klarna. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan köpa billiga Air Max med Klarna.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Skor, kläder och väskor
TIll Butik

Om Air Max

Nike Air Max är en serie skor från Nike som först lanserades 1987. Sedan dess har ett stort antal modeller släppts och skon har växt sig mycket populär, särskilt senare år då den fått ett mycket stort uppsving. Vad som kännetecknar Air Max-skor är att de har en kraftig dämpning vid hälen, som består av ett luftrum. De anses därför vara väldigt bekväma sportskor.

Att köpa billiga Air Max med Klarna

Hos flera webbshoppar går det att köpa ett par billiga Nike Air Max med Klarna. Via Klarna går det i sin tur att välja bland ett flertal betalsätt för att betala för skorna. Några av de mer populära betalsätten är bland andra faktura och delbetalning. Dock tillhandahåller Klarna även kortbetalning och banköverföring.

När man väljer faktura som betalsätt så betalar man inget vid tillfället då man beställer Air Max-skorna. Istället samlas köpesumman på en faktura, som man sedan kan välja att betala i upp till 14 dagar från det att skorna skickas ut till dig. Du har alltså tid på dig från det att du fått hem skorna tills du behöver betala för dem. Du hinner kontrollera att de passar och att leveransen är komplett innan du betalar fakturan för köpet.

Men Klarna erbjuder även smidiga alternativ för att delbetala köpet som man gör. Man kan delbetala ett par Air Max på upp till 24 månader. Något som gör att månadskostnaden för att köpa skorna också blir relativt låg. Räntan för att delbetala via Klarna är för närvarande 19,9%. Hos vissa butiker går det att betala räntefritt med Klarna på upp till 12 månader.