Biljetter med Klarna

När man bokar biljetter över nätet så är ett mycket smidigt betalsätt att betala med Klarna. Då går det att betala direkt, på faktura eller att delbetala köpet. Nedan hittar du en lista över bokningstjänster där man kan boka biljetter med Klarna.

När du köper biljetter med Klarna så kan du välja att antingen betala på en gång via direktinbetalning med din internetbank eller kort, på faktura eller på Klarna konto för delbetalning av biljetterna.

Ett av de vanligaste betalsätten hos Klarna är via faktura. På detta sätt behöver man inte betala vid tillfället då man gör bokningen. Istället kan man vänta i upp till 14 dagar med att betala fakturan för köpet. När det väl är dags för betalning av fakturan är det möjligt att både skjuta upp betalningen i sin helhet, samt att delbetala köpet.

Delbetala biljetter

Via Klarna finns möjligheten till att delbetala köpet av biljetter. Detta gör man enkelt på Klarna konto eller via så kallad Klarna månadsfaktura. På detta sätt får man en faktura varje månad med alla köp via Klarna samlade på en och samma faktura. När man delbetalar biljetter med Klarna är räntan för närvarande 19,9%, samt en månatlig administrativ avgift om 29 kronor.