Barn

På denna sida finner du webbutiker där du kan handla saker till barn på faktura. Bland annat barnkläder, leksaker och möbler.


Klarna Faktura
Kläder och leksaker för barn.

TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

När du köper leksaker på faktura kan du vänta hela 14 dagar med att betala för varorna som du beställt genom webbutiken. Skulle du ha svårt att betala hela summan direkt kan du även välja att köpa leksaker på avbetalning genom din faktura. Du kan då upprätta en avbetalningsplan och betala av köpet på mellan 3-24 månader. Denna period beror lite på vilket faktureringsföretag du väljer att köpa genom samt vilket belopp det handlar om. Väljer du att delbetala leksakerna bör du tänka på att det vanligtvis tillkommer en aviavgift på varje räkning samt en uppläggningsavgift. Däremot brukar man inte behöva betala någon ränta på avbetalningen.

Att köpa barnsaker på faktura är också ett sätt att försäkra dig om att du inte behöver betala för ”fel beställning”. Du får hem varorna och betalar först när du kunnat kontrollera att ordern är korrekt och att barnsakerna eller leksakerna du beställt motsvarat vad du förväntat dig. Vad som också är vanligt när man handlar över nätet är att säljaren gett en beskrivning som kanske inte motsvarar verkligheten. Skulle detta vara fallet kan du enkelt skicka tillbaka leksakerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.