Barninredning på faktura

Ett vanligt betalsätt vid köp av barninredning på nätet är betalning med faktura. Detta betalsätt gör att man kan beställa barninredningen nu och sedan vänta med att betala tills den kommit hem. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa barninredning på faktura.


Klarna Faktura
Online-varuhus med ett stort antal produkter inom flera kategorier.

TIll Butik

All barninredning på ett ställe

I butikerna som du hittar i listan ovanför kan du köpa barninredning av alla typer. Du hittar barnmöbler såsom barnsängar, hyllor med mera. Liksom textilier, mattor, belysning och så vidare. Både från välkända och okända märken. Välkända varumärken inom barninredning är bland andra Stokke och Babybjörn.

Hur går det till att köpa barninredning på faktura?

I online-butiken som säljer barnkläderna så gör du som vanligt, samlar ihop de kläder du vill köpa och går sedan vidare till butikens kassa. Väl där går du till rull-listan över olika betalsätt och väljer sedan faktura. Butiken står sällan själva för faktureringen, utan brukar samarbeta med ett fristående och externt faktureringsföretag. Vanliga alternativ är här Klarna, Collecter, Qliro med flera. Men det finns även ett stort antal mindre aktörer. När ditt köp är bekräftat och genomfört, samt när dina varor skickats ut så bildas en faktura för köpet. Hos de flesta fakturaföretagen sätts förfallodatum på denna faktura till 14 dagar efter att barninredningen skickats ut. Men det går ofta att få längre betalningstid än så. När du mottagit dina varor så har du tid på dig att kontrollera att allt är med och att det stämmer överens med dina förväntningar.

Delbetalning av fakturan

Att köpa barninredning på faktura innebär också möjlighet till delbetalning av köpet. Man kan enkelt delbetala på upp till 24 månader, i vissa fall längre. Du avgör själv om du vill betala av din barninredning fast eller flexibelt. I de flesta fall betalar man en ränta på delbetalningen som ligger på mellan 10-20%.