Barncykel med Klarna

Om man köper en barncykel över nätet så går det att välja bland ett antal olika betalsätt. ett av de mer populära är att betala för sin barncykel med Klarna. Detta ger möjligheten att betala för barncykeln i upp till 14 dagar från det att man beställt den, men det möjliggör också delbetalning av barncykeln. Nedan hittar du en lista över butiker på nätet där man kan köpa en barncykel med Klarna.

 
 

Det finns ett stort antal kända varumärken att välja bland om man köper barncyklar över nätet. Några populära är bland andra Cresccent, Scott och Monark. Dessa är cykelmärken i ett högre prissegment och vill man ha lite billigare barncyklar så finns det ett stort antal budgetmärken att välja bland. Barncyklar brukar vara något billigare än cyklar för vuxna, men man behöver normalt räkna med att betala en tusenlapp och uppåt.

Betala din barncykel med Klarna

Att välja Klarna som betalsätt när man ska köpa sin barncykel ger ett stort antal fördelar. Bland annat gör det att man kan betala för sitt köp i upp till två veckor efter beställningen. Något som ger en tid och möjlighet att först kontrollera att allt är i sin ordning innan man betalar fakturan för köpet. Om man bestämt sig för att behålla barncykeln och det är dags att betala så kan man välja mellan att antingen betala hela beloppet på en gång, skjuta upp betalningen i en eller två månader mot en mindre avgift, alternativt att delbetala köpet.

Delbetala barncykel

Via Klarna kan du välja att delbetala ditt köp av barncykel på upp till 24 månader. På detta sätt kan ett ganska stort köp ge en relativt låg och förmånlig månadskostnad. Väljer man att delbetala via Klarna så betalar man en ränta som för närvarande ligger på 19,9%. I vissa fall kan det även tillkomma en uppläggningsavgift samt en månatlig aviavgift.