Bärbar Dator på Räntefri Avbetalning

Fler och fler butiker på nätet gör det möjligt för sina kunder att köpa en bärbar dator på räntefri avbetalning. I många fall är det alltså möjligt att betala av en bärbar dator till 0% ränta på upp till ett år. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet som erbjuder räntefri avbetalning när man köper en bärbar dator.

Köp den bärbara datorn du drömmer om!

Det finns ett stort antal bärbara datorer som det går att upprätta en räntefri avbetalning för. Oavsett om du söker en Macbook, HP, Asus, Lenovo eller en helt annan modell så kommer du snabbt och enkelt att hitta vad du söker. Det finns datorer både inom lågprissegmentet samt lite dyrare till ett högre pris. Genom den räntefria avbetalningen kan du unna dig en bärbar dator med lite bättre prestanda på en gång.

Företag som erbjuder räntefri avbetalning för bärbara datorer

I de allra flesta fallen står butiken inte för avbetalningen själva, utan erbjuder den i samarbete med fristående och externa kredit- eller faktureringsföretag. Vanliga samarbetspartners för butiker är bland andra Klarna, Resurs Bank och Qliro. Hos flera av dessa är det möjligt att köpa en bärbar dator på räntefri avbetalning på upp till 12 månader.

Detta låter för bra för att vara sant! Kan det verkligen stämma att avbetalningen är räntefri??

Avbetalningen för den bärbara datorn är mycket riktigt räntefri i den bemärkelsen att krediten har 0% ränta. Dock behöver man vara förberedd på att vissa andra avgifter kan tillkomma. Det är till exempel vanligt att butiken tar ut en uppläggningsavgift för avbetalningen om några hundralappar, samt en administrativ avgift varje månad så länge som avbetalningen för den bärbara datorn löper. Dessa avgifter kallas sammantaget för effektiv ränta och ligger normalt på mellan 10-20% via de flesta online butiker och faktureringsföretag.