Badkläder mot postförskott

Att betala badkläder mot postförskott är ett mycket smidigt och enkelt betalsätt när man köper badkläder över nätet. Det gör att man inte behöver betala när man beställer badkläderna. Istället kan man vänta med betalningen av badkläderna tills dess att man hämtar ut dem hos sitt postombud. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet som säljer badkläder och erbjuder postförskott som betalning.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Badkläder på nätet

Oavsett om du letar efter badbyxor, baddräkt, bikini eller helt andra typer av badkläder så hittar du garanterat något för dig när du beställer dem över nätet. Många oroar sig för att beställa och få hem ett par badkläder som inte passar eftersom man inte kunnat prova i förväg. Detta är dock inget att oroa sig för så man om badkläderna man beställt inte skulle passa enkelt kan skicka tillbaka dem i retur till butiken som man handlat ifrån. Du har alltså en extra chans på dig att ångra ditt köp även om du redan betalat för badkläderna du beställt och fått hem dem.

Hur fungerar betalning med postförskott?

Postförskott är ett mycket smidigt betalsätt att använda sig av när man köper badkläder eftersom det gör att inte behöver betala när man beställer badkläderna. Vid köptillfället så slipper man alltså allt det krångel som köp över nätet annars innebär, såsom att man behöver fylla i kortnummer, kontonummer eller andra krångliga uppgifter. Man slipper dessutom riskerna som är förenade med detta.

Istället så kan man efter sin beställning i lugn och ro invänta leverans av badkläderna. När badkläderna anlänt till postombudet så får man en avisering om detta till sin e-postadress eller till sin mobiltelefon. Från det att badkläderna anlänt till postombudet så har man normalt 14 dagar på sig att hämta ut badkläderna. Vid uthämtningstillfället så betalar man kläderna som man beställt. Man kan då välja om man ska betala för badkläderna antingen kontant eller med kort.

Vad är viktigt att tänka på?

Att betala badkläder mot postförskott innebär normalt att man behöver betala en avgift för detta. Avgiften motsvarar normalt postens och ombudets kostnader för hanteringen av betalning och utlämning, och brukar ligga på mellan 50-100 kronor. Det blir alltså lite dyrare än om man exempelvis skulle beställa på faktura eller betala för badkläderna när man beställer med kort.

Vidare är det mycket viktigt att man tar sig till sitt postombud och hämtar ut badkläderna i tid. Detta behöver man göra för att undvika att behöva betala avgifter. Ett outlöst postförskott innebär normalt en relativt hög avgift, som i många fall kan handla om flera hundra kronor. Dessutom returneras ett outlöst postförskott till butiken och man kan då inte längre heller hämta ut sina beställda badkläder.

För vem passar det att betala mot postförskott?

Postförskott används av många som vill skjuta upp betalningen av sitt köp några dagar. Kanske vill man beställa badkläder innan löning och därefter hämta ut badkläderna när lönen kommit. Vidare erbjuder vissa butiker på nätet ungdomar under 18 år att handla badkläder mot postförskott. Detta är ett av de få alternativen som finns för att handla på nätet när man är under 18.