Avbetalning utan Klarna

Klarna finns på en majoritet av alla webbshoppar i Sverige. Har man därför någon gång slarvat med betalningen till Klarna, alternativt att man inte blir godkänd för köp hos dem kan man få ganska svårt för att handla på avbetalning över nätet. Dock finns det ett flertal konkurrenter till Klarna, där man således kan upprätta en avbetalning utan Klarna. Några av butikerna med alternativ fakturalösning hittar du nedanför.


BonprixFaktura
Stor och välkänd klädesbutik på nätet.

TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Fortus Faktura
Fakturainformation
Skönhet, hälsokost, apotek, fitness och linser.


TIll Butik

Hur skiljer sig en avbetalning utan Klarna?

Faktum är att det inte skiljer sig särskilt mycket i villkor och liknande om man väljer att upprätta en avbetalning utan Klarna hos ett konkurrerande fakturaföretag. Man kan hos de flesta upprätta en avbetalningsplan över upp till mellan 2-3 år, som också är räntefri på upp till ett år.

Vidare har konkurrenter såsom Qliro och Collector även alternativet att öppna ett kreditkonto för köpet hos dem. Det är ett alternativ med lite högre ränta men som passar utmärkt för den som vill vara lite mer flexibel, alternativt för den som har möjligheten att betala igen skulden över relativt kort tid. Har man ett kreditkonto så är det möjligt att betala in näst intill valfritt belopp på skulden varje månad. Och man har dessutom en eller ett par betalningsfria månader varje år.