Asos faktura

Många besökare undrar ifall det går att köpa på faktura hos på den populära butiken Asos. Dom är en utav Europas största nätbutiker och har haft olika rutiner genom åren för betalsätt. Vi listar hur du gör för att köpa på faktura hos Asos i artikeln.


Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.

TIll Butik

Köpa hos Asos på faktura

Asos samarbetar med Klarna vilket innebär att du får 14 dagar på dig att betala för ditt köp efter det att dina varor skickats ut. Hos Klarna kan du vara säker på att din betalning går till på ett säkert sätt då dom är en utav Europas största betallösningar för nätbutiker, bara i Sverige står dom för 20 % av alla köp som görs.
Tänk på att betala fakturan i tid för att undvika onödiga påminnelseavgifter som snabbt % kan stå för en större del av ditt köp än du tänkte, det är därför en bra idé att direkt när du får fakturan lägga in den för det framtida betalningsdatumet så du inte råkar glömma bort att betala.

Köpa kläder hos Asos

Asos har ett enormt utbud utav kläder, skor och mode på nätet även om kategorin skor var det som gjorde att dom blev så stora som dom är idag. De har ständigt nya kampanjer och reor som brukar passa allas smaker.