arvato fakturaArvato är ett finansbolag som bland annat tillhandahåller betallösningar för e-handel. Hos ett antal e-handlare i Sverige kan man betala med Arvato faktura. Detta betalsätt ger dig som kund möjlighet att få köpet samlat på en faktura som skickas ut i samband med att du lägger in din beställning. Du kan alltså få hem varorna först, innan du betalar för dem. Det gör att du har möjlighet till att skicka dem i retur till butiken, om du skulle vara missnöjd eller om varorna på något sätt inte skulle motsvara butikens beskrivning av dem.

När ska man betala sin faktura från Arvato?

Fakturan som Arvato skickar ut i samband med köpet har enligt standard 14 dagars förfallotid. Normalt sätts förfallodatum till 14 dagar efter det att varorna Det lättaste är då att lägga in fakturan för betalning i sin internetbank.

Kostar det något?

Hos de allra flesta butiker kostar det inget extra att betala med Arvato faktura. Man behöver dock se till att betala fakturan i tid. I annat fall riskerar man att behöva betala betala en påminnelseavgift om 60 kronor, samt en dröjsmålsränta om 2% i månaden så länge som man är försenad med betalningen.

Vad är villkoren för att betala med Arvato faktura?

För att kunna betala med Arvato faktura krävs det att man är över 18 år gammal och att man är folkbokförd i Sverige.

I vilka butiker kan man handla med Arvato faktura?

Arvato faktura erbjuds av ett antal större butiker på nätet. Bland annat kan man använda sig av Arvatos fakturalösning när man handlar hos Bokus och Toys R Us. Nedan hittar du en lista över olika butiker på nätet med Arvato faktura.

Går det att delbetala fakturan?

När man handlar på faktura hos Arvato så är det möjligt att delbetala summan på fakturan. Detta gör du genom att ansöka om ett konto för delbetalning hos Arvato. Blir du godkänd för att öppna ditt delbetalningskonto hos Arvato så kan du sedan börja betala av ditt köp. Du väljer själv hur mycket du ska betala in varje månad.

Vad kostar det att delbetala hos Arvato?

När man öppnar ett konto för delbetalning hos Arvato så betalar man en aviavgift om 29 kronor per månad och en kreditränta om 1,63% per månad. Detta betalar man så länge som det finns återstående kreditskuld på kontot.

Hur kontaktar man Arvato om man har frågor om deras faktura?

Man når lättast Arvato på e-post faktura.se@arvato.com eller telefonnummer 0340-59 61 07.