Apple Watch Räntefritt

När man köper en Apple Watch över nätet så går det i vissa fall att avbetala köpet räntefritt. Detta sker normalt genom att butiken samarbetar med Klarna eller andra liknande kreditföretag. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan köpa en Apple Watch räntefritt.

Hos butikerna i listan är det möjligt att köpa en Apple Watch räntefritt på upp till 12 månader. Detta är ett mycket attraktivt erbjudande eftersom räntan mycket riktigt är 0%. Dock behöver man vara förberedd på att det normalt tillkommer en uppläggningsavgift på avbetalningen, samt en administrativ avgift varje månad. Dessa sammanslaget brukar man kalla för effektiv ränta.

Om du vill betala av köpet övre längre tid

Det är fullt möjligt att betala av köpet över längre tid än så. Dock behöver man i detta fall vara inställd på att man behöver betala ränta på avbetalningen som normalt uppgår till mellan 10-20%. Fördelen är att man hos många kreditföretag kan betala av Apple Watchen flexibelt. Du väljer själv hur mycket du ska betala in från månad till månad, med minsta möjliga inbetalning om 1/24 av den totala återstående skulden.

För att kunna betala en Apple Watch räntefritt krävs det att man blir godkänd i kreditbolagets kreditprövning. Detta är normalt inga problem om man har en någorlunda stabil inkomst samt är fri från betalningsanmärkning.