Apple Watch på faktura

Apple Watch på faktura? Jo det finns flera butiker där du kan köpa den kända smartwatchen ifrån Apple. Eftersom Apple är ett utav världens största företag, faktiskt alla kategorier, så finns det massvis med olika tillbehör och accessoarer du kan köpa till din Apple Watch om du vill få en lite unikare klocka med snyggt armband. I vår topplista har vi tagit fram olika


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Apple Watch på faktura

Om du redan vet vilken Apple Watch modell du är ute efter så är du snart i mål med klockköpet, när du valt vilken av butikerna du ska köpa smatchwatchen hos så klickar du i hos butiken vilken modell och går till kassan. Att köpa Apple Watch på faktura är oerhört enkelt och snabbt gjort, du slipper ange kortuppgifter online som många inte alltid är så pigga på att göra och dessutom skickas fakturan först när klockan har skickats ut ifrån laget. När du köper Apple Watch på faktura så får du 14 dagar på dig att betala klockan och du hinner få hem klockan innan du måste betala så du kan i lugn och ro shoppa utan att behöva känna stressen som kanske uppkommer i en fysisk butik.
Tänk på att alltid betala dina fakturor i tid för att undvika påminnelseavgifter á 60kr styck som är lite onödiga att betala av slarvfel, ett tips är därför att lägga in fakturan för betalning direkt när du fått den så du inte råkar glömma det senare.

En del butiker erbjuder möjligheten att köpa till extra betalningstid upp till 2 månader för 29kr extra i fakturaavgift, totalt får du då 60 dagar på dig att betala isåfall. Om du vill ha ännu längre tid på dig att betala av klockan rekommenderar istället avbetalning, som du kan göra både via Klarna och hos andra nätbutiker som Leasy som har upp till 72 månaders avbetalning för ditt Apple Watch köp.

Apple Watch på avbetalning

När du köper Apple Watch på Klarna Delbetalning får du 3-24 månaders avbetalnigsperiod och även om du väljer det högsta, 24 månader så kan du slutbetala ditt köp när som helst om du skulle få mer pengar över exempelvis. Det kostar ingen straffavgift att slutbetala utan tvärtom vill butikerna hellre att du gör det då det visar på god betalningsvilja ifrån din sida och är ett tecken på bra ekonomi. Om du slutbetalar köpet i förtid innan hela din avbetalningstid har gått ut så behöver du bara betala för inköpsbeloppet och eventuell ränta fram tills den dagen du slutbetalar. Hör gärna därför av dig till ekonomiavdelningen vars nummer står på fakturan om exakt belopp när du ska slutbetala Apple Watchen. När du köper Apple Watch på Klarna Delbetalning har du en ränta på 19,9% per år.

När du köper Apple Watch via Leasy får du upp till 72 månaders avbetalningstid, Leasy har därför överlägset lägre totala månadskostnader än konkurrenterna och för dig som vill betala så låg månadskostnad som möjligt passar Leasy bäst om du ska köpa en Apple Watch på faktura eller Delbetalning.