Apomera är en webbshop som tillhandahåller receptfria egenvårdsprodukter till kunder via sin hemsida. Skillnaden mellan ett apotek som även säljer receptbelagda läkemedel och Apomera är att Apomera fokuserar mer på lättilgängliga konsumentvaror som att vid exempelvis en lättare förkylning kunna erbjuda dig som kund vitaminer eller förkylningsmedicin som är mer växtbaserade och inte kräver ett recept. Apomera har väldigt snabba leveranser och erbjuder dessutom dig fri frakt vid köp över 149kr. Hos Apomera kan du köpa kända varumärken som Aco, Eucerin, La Roche-Posay för att nämna några få.

Apomeras verksamhet är ansluten via Läkemedelsverket, samtliga produkter som säljs innehar svensk märkning och är godkända för försäljning mot svenska kunder samt att leverantörerna av dessa varor är godkända för partihandel av receptfria läkemedel. Du kan därför vara trygg i att när du handlar på faktura hos Apomera att du får riktigt bra produkter.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna Bank AB (Klarna faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar

Apomera Faktura

Faktureringsbolaget som Apomera använder sig utav heter Klarna, fördelen med att använda sig utav Klarna Faktura för dig som kund är att du får hem dina varor ifrån Apomera innan du behöver betala för dom. Du får hos Apomera 14 dagars faktura via Klarna och dagen börjar räknas ifrån dess att dina produkter skickats ut ifrån lagret, om du inte betalar fakturan i tid tillkommer en påminnelseavgift på 60kr och en dröjsmålsränta på 24% på årsbasis. Det är därför att rekommendera att lägga in fakturan direkt när den kommer dig tillhanda för att undvika extra kostnader.

När du köper på faktura hos Apomera så kan du köpa bland annat Aco hudvårdsprodukter, Eucerin salvor och skönhetsprodukter på nätet. Utöver ett stort skönhets och hudvårdssortiment så har även Apomera även vitaminer och kosttillskott för friskvård och hälsoutbud där du kan köpa allt ifrån cereal bars till febertermometer och solskydd.