Airpods med Klarna

Att beställa ett par Airpods över nätet ger både bästa pris och snabb leverans. Dessutom går det att välja bland flera olika betalsätt. Ett av de mest populära alternativen är att betala Airpods med Klarna. Det gör det möjligt att beställa Airpodsen nu, för att betala när man fått hem dem. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet som säljer Airpods och erbjuder Klarna som betalning.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Om Airpods

Airpods är ett par hörlurar från Apple som är trådlösa. De är därför mycket smidiga att ha i öronen och du slipper allt som har med sladdtrassel att göra. Måste man inte ladda hörlurarna hela tiden kanske du tänker då? De trådlösa hörlurarna från Airpods har en batteritid på hela 24 timmar vilket gör att du inte behöver ladda dem oftare än en gång per dygn, till exempel när du sover på natten.

Betala dina Airpods med Klarna

Att välja Klarna när du ska betala för Airpods har sina många fördelar. Bland annat gör det att man kan beställa Airpodsen nu, och betala för dem senare. När man väljer Klarna så får man nämligen köpet på faktura. Det gör att man får hela 14 dagars betaltid.

Klarna ger ett tryggt och säkert köp både för dig och butiken. Du behöver inte betala för dina Airpods förrän du fått dem, och butiken får betalt för ditt köp av Klarna direkt. Eftersom du får ditt köp på faktura så behöver du heller inte lämna ut känsliga uppgifter såsom dina kontouppgifter eller kortuppgifter.

Delbetala Airpods

Klarna är även ett utmärkt alternativ för att delbetala köp på nätet. Med Klarna kan man delbetala sina Airpods över upp till 24 månader. Antingen i sin egen takt via Klarna konto eller ett fast belopp varje månad genom att upprätta en avbetalningsplan via Klarna.