AfterPay faktura är ett betalsätt som erbjuds av ett antal olika butiker på nätet. AfterPay gör det möjligt att beställa sina varor och få dem hem till sig först innan man betalar. Istället för att man betalar till webbutiken vid tillfället då man beställer så får man sitt köp samlat på en faktura, som man sedan har 14 dagar på sig att betala.

Kostar det något att köpa på faktura via AfterPay?

I de flesta fall är det gratis att handla på faktura med AfterPay. Vissa butiker som erbjuder AfterPays betallösning tar dock ut en fakturaavgift om 29 kronor när man väljer betalsättet.

Populära Butiker med Afterpay

Ravarubutiken.se – Livsmedel, kosttillskott, skönhet.

Stormberg.com – Kläder och friluftsliv.

Trimtex.se – Träningskläder

Livingandcompany.com – Lampor, dekoration, möbler

Toyspace.se – Leksaker

Biljettshop.se – Biljetter till evenemang

Behöver man uppfylla några krav?

Det finns ett fåtal krav och villkor som ställs för att man ska kunna handla med AfterPay faktura. Bland annat så behöver man vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Vidare krävs det att man passerar den kreditprövning som Afterpay gör, där de bland annat kontrollerar att du har tillräcklig betalningsförmåga för att betala fakturan för köpet du avser att göra.

Vilka butiker använder AfterPay faktura?

En så länge är AfterPay en relativt liten betallösning i Sverige. Några av butikerna som använder sig av AfterPay faktura är bland andra Zizzi, Stormberg, Davids, Athleteshop med flera. För att hitta fler butiker kan du klicka dig vidare till startsidan.

afterpay