Adidas Stan Smith med Klarna

Om man ska köpa ett par Adidas Stan Smith online så är Klarna ett både vanligt och populärt alternativ. Med Klarna kan man betala för skorna i upp till 14 dagar efter köpet. Dessutom kan man även delbetala köpet om man önskar detta. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan köpa ett par Adidas Stan Smith med Klarna.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Skor, kläder och väskor
TIll Butik

Standardbetalningen när man köper ett par Adidas Stan Smith med Klarna är faktura med 14 dagars betalningstid. Men man kan också välja att delbetala skorna över en valfri tidsperiod. I de flesta skobutiker går det att välja mellan både fast och flexibel delbetalning.

Adidas Stan Smith – från tennissko till sneakers

Namnet på denna mycket populära sko kommer från tennisspelaren Stan Smith, som var en mycket framgångsrik tennisspelare under 70-talet. 1971 bad Adidas Stan Smith att signera skon. Stan Smith-skorna var alltså till en början en tennissko för professionella tennisspelare. Men under årens gång växte sig skorna allt mer populära även bland andra grupper, utanför tennisen.

Idag används Adidas Stan Smith som ett par bekväma sneakers av alla möjliga grupper i samhället. Skorna kännetecknas av en stabil och vit gummisula. Hela skon är vit förutom en grön detalj i hälen, där även ett Adidasmärke syns.